World of Digital Spring 2024 – 4 Aprilie

World of Digital Spring 2024 – 4 Aprilie

Digital Challenges & Solutions in 2024!

Traim in revolutia digitala si asta ne mananca tot timpul! Ar spune cam orice persoana care lucreaza in domeniu, agentie/brand sau activeaza pe zona de Influencer Marketing ori este antreprenor si trebuie sa inteleaga ambele tabere.

Ce metode, solutii digitale putem implementa pentru a ne simplifica totusi activitatea digitala? Este cunoasterea trendurilor din 2024 si aplicarea intocmai a acestor cunostinte, una dintre ele?  Sau poate sa invatam cum sa atragem atentia rapid, in acele prime secunde, in Reels si TikToks, ne poate salva timp pretios si ajuta sa obtinem rezultatele dorite? In varful piramidei revolutiei digitale s-a instalat serios si sta confortabil componenta de Influencer Marketing. Ce asteptari sa avem anul acesta in aceasta zona? Ce mai functioneaza si ce necesita imbunatatiri sau chiar schimbari?

La toate aceste intrebari vom raspunde la conferinta World of Digital - Spring Edition 2024, pe 4 Aprilie, incepand cu ora 17.30, la CCIB, Sala de Bal, alaturi de invitatii nostri.

17.30 – 18.30 Inregistrare & Brand Interaction
18.30 – 18.35  Introducere
18.35 – 19.00 Adrian Vintila, coordonator Micro @BCR - Solutii digitale pentru antreprenori;
19.00 – 19.30 Andrei Dunuță, Arta de a atrage atenția - Elevator Pitch pentru Reels & more;
19.30 – 20.00 Cristina Stroiu, Senior Digital Associate @Golin - Digital Trends in 2024;
20.00 – 20.30 Geanina Rădulescu Marketing Director @SQUAD, Inesstana, Claudiski, Content Creators - What works in Influencer Marketing & Influencers Talk;
20.30 – 21.00 - Tombola, Networking & Brand Interaction;

Parteneri:
Gold Partners: BCR Scoala de Bani || AVON
Silver Partners: Primola || Arta de a NU Vinde || Aqua Carpatica || Samburesti
Partners: Virtual Club
Parteneri MEDIA: IQads, A List Magazine, Revista Psychologies, Social Web, PRwave, Prime Romania, IQool.ro, Revista Cariere.
Moderatori: Laura Pîrlog - inițiator și organizator World of Digital & Andrei Dunuta – Sales & Public Speaking Trainer.

World of Digital este un concept Creative Energy Corner!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related