SocialPedia 56: Totul despre conținutul video care vinde cu Andrei Dunuță și Laura Mușuroaea

SocialPedia 56: Totul despre conținutul video care vinde cu Andrei Dunuță și Laura Mușuroaea

"Video Content for Sales" este tema ediției 56 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza pe 13 februarie 2024, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

Speakerii acestei ediții sunt: Andrei Dunuță - Antrenor Vânzări & Public Speaking, Fondator „Arta de a NU vinde” și Laura Mușuroaea - Creator de conținut & Antreprenor.

Cu toții ne dorim sa fim mai relevanți în videourile și reels-urile pe care le postăm. Să creăm și livrăm discursuri și video content care conving, inclusiv pe Social Media. Indiferent că suntem branduri, creatori de conținut sau influenceri.

Conținutul Video este cel care transmite mesajul cel mai eficient. Iată doar câteva statistici:

  • În 2024, conținutul video va reprezenta 82% din întregul trafic online, conform SocialPilot.
  • Utilizatorii online susțin că rețin 95% din informația pe care o primesc în format video.
  • Mai mult de 78% dintre consumatorii de conținut video urmăresc acest tip content în fiecare săptămână, în timp de 55% interacționează zilnic.
  • OptinMonster a descoperit că 72% dintre cei care consumă content online preferă să afle despre un produs sau un serviciu prin video.

În aceste condiții, cum reușim să comunicăm eficient și să fim și mai vizibili?

La SocialPedia 56 învățăm cum să susținem un pitch de sales într-un minut și descoperim trucuri pentru crearea de clipuri video super eficiente.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de speakerii noștri:

  • Cum deprinzi algoritmul din spatele prezentărilor/video-urilor care îşi ating scopul în 60 secunde?
  • Cum folosești cel mai eficient mix pentru contentul video: vânzări, storytelling, branding personal şi public speaking?
  • Cum îți faci propria ta carte de vizită verbală pe care să o poți folosi în social media, networking, abordările directe 1 to 1, conversaţiile telefonice, negociere, mail-urile de prezentare și webinarii?
  • Care sunt cele mai eficiente trucuri pentru crearea de content video?
  • De ce ai nevoie ca să începi să creezi content video chiar astăzi?
  • Cum te asiguri că ai cel mai mare impact în social media prin intermediul conținutului video?

“E clar, cu toții ne dorim sã fim mai relevanți în videourile și reels-urile pe care le postăm. Cu toții ne dorim sa creăm și livrăm discursuri și video conținut care convinge, inclusiv pe Social Media. Pe scurt, 1 minut brici, vinzi și te ridici! 
Cum ar fi să deprinzi algoritmul din spatele prezentărilor/videourilor care îşi ating scopul în 60 secunde (și nu numai) folosind cel mai eficient mix: vânzări, storytelling, branding personal şi public speaking? 
Cum ar fi să ai propria ta carte de vizită verbală? 
Împreună căutăm sa găsim răspunsuri la aceste întrebări la SocialPedia 56.”, spune Andrei Dunuță.

"Prima conferință SocialPedia a anului aduce în prim-plan un subiect extrem de important pentru antreprenori, pentru creatorii de conținut și pentru pasionații de digital care vor să-și construiască o prezență relevantă online. "Cum cresc în social media?" - este una dintre întrebările pe care le primim cel mai des la conferințe. Răspunsul include, bineînțeles, o componentă puternică de video. Pe 13 februarie descoperim toate trucurile de la doi specialiști în domeniu.", declară organizatoarele evenimentului. 

Înscrierile sunt gratuite.

 

Speakeri:

Andrei Dunuță - Antrenor Vânzări & Public Speaking, Fondator „Arta de a NU vinde”

Andrei Dunuță este fondatorul “Arta de a NU vinde” și organizatorul singurului campionat național de Elevator Pitch.

Este antrenor de Public speaking & Vânzări, TEDx Keynote Speaker, aka omul care îți va arăta că poţi să fii nebun de bun în vânzări & public speaking. Mai specific, cum să creezi conținut video care convinge pe Social Media.

Convenționalul nu mai dă tonul, așa că e timpul să schimbăm șablonul! Şi asta ne-am şi propus cu acest workshop: să facem trecerea de la strategia PPC (Poate Pică Ceva) la strategia ABT (Antrenamentul Bate Talentul).

Lui Andrei i-au trecut prin mână în cei 15+ ani de experiență peste 20.000 de oameni de antreprenori, oameni vânzări și speakeri de la branduri precum: Banca Transilvania, NN Asigurări, Samsung, UiPath, Allianz Asigurări, Coca Cola, Lensa și multe altele.

Laura Mușuroaea - Creator de conținut & Antreprenor

Laura este o susținătoare a stilului de viață sustenabil și încearcă întotdeauna să integreze în viața de zi cu zi soluții smart pentru protejarea planetei noastre. Mamă devotată și DJ pasionat, Laura este exemplul perfect al complexității și creativității noastre ca ființe umane.

Prima vloggeriță de beauty din România se orientează acum către frumusețea minimalistă și produsele naturale, cruelty free.

Comunitatea Laurei este îndrăgostită de stilul ei de abordare a modei, iar urmăritorii ei o consideră "cea mai bună prietenă de pe internet".

Powered by Arta de a NU vinde
Partener media: Kiss FM
Parteneri media: Zile şi Nopti, IQads, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC, PRIME Romania, VIP Romania, Zelist Monitor, Content Marketing Romania, Spotmedia.ro, Ecompedia, Skeels, Olivian.ro, Lumea SEO PPC
Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 - 46, Bucuresti

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

De 16 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe sabinacornovac.ro și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Iulia Stănescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 17 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De cinci ani de zile a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie, iar de anul acesta conduce departamentul de social media unei agenții de comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related