1 aprilie sărbătorit cu produse noi

1 aprilie sărbătorit cu produse noi

Suntem atât de obosiți de păcăleala generală a acestor vremuri că nu mai avem energie și pentru farse de 1 aprilie. Dar tradițiile nu se duc mai departe cu astfel de filosofii. Avem chef sau nu, trebuie să depunem efortul pentru un pic de păcăleală autorizată măcar o zi din an și să râdem apoi de situație. Să vedem ce s-a întâmplat anul acesta în acest sens.

 

Produse care nu există, dar ar trebui

A devenit o obișnuință ca de 1 aprilie brandurile să lanseze produse noi. Nu pentru raft, ci pentru internet.

Cel mai popular produs inexistent a fost ROM la borcan: "Știm că ți-ai imaginat felii proaspete de pâine cu aromă delicioasă de ciocolată și cremă de rom. Știm și că ești mereu indecis dacă să alegi clătite sau gustul autentic al copilăriei. Acum, te poți bucura de ambele într-o cantitate muuult mai mare, tartinabilă și delicioasă":

Postarea a fost primită cu multe entuziasm: aproape 400 de comentarii, 80 de shares și peste 1.500 de likes. S-a vorbit chiar de a porni o petiție pentru transformarea acestui produs în realitate. 

Heidi a venit cu o aromă neprevăzută de ciocolată, care s-a bucurat, de asemenea, de o mare trecere printre consumatori:

Ocazie cu care, în comentarii s-a stârnit un fel de brainstorming cu dorințele secrete ale iubitorilor de ciocolată: Heidi cu pizza, cu somon afumat, cu urzici, jumări, parizer și sarmale. Printre ele, s-a rătăcit și un "Doamne ferește!", dar așa cum spuneam la început, resursele de energie pentru farse și râs sunt din ce în ce mai mici. 

În acest context, Alex Tocilescu nu e tocmai mulțumit de situație.

Nici Dragoș Stanca nu aprobă, dar din alte motive:

Apropo de fake news, dăm mai departe un breaking news simpatic de la Cluj cu titlul "Surprinsa in magazinul cu condimente". Știrea a sunat așa: "Surprinzător, chiar dacă avea telefonul la ea, femeia a refuzat să sune după ajutor, preferând să se bucure de liniștea și bunătățile magazinului. Mai mult decât atât, a creat și niște mixuri noi de condimente pe care abia așteaptă să le împartă cu familia. #StireDeUltimaOra #MagazinDeCondimenteCluj"

Trecem la categoria servicii, unde Vola.ro a lansat chicken-ul automat: "Multă lume ne cere să efectuăm "chicken-ul" automat pentru călătorii, așa că am lansat special un nou serviciu pentru zboruri mai ușoare. Ca fulgii de ușoare. Dacă vrei să scapi de stres, de toate cârâiturile de la aeroport și alte "găinării", adaugă din timp noul "Vola Chicken Automat" la rezervarea ta și vei avea parte de o vacanță fără griji. "Zboară, puiule, zboară!" nu a avut niciodată un aer mai bun de vacanță".

ING s-a gândit la un leuț care să ne ajute cu ceilalți lei.  

Și pentru că suntem în era AI, l-am întrebat pe Chat GPT ce farsă ar face oamenilor de 1 aprilie. 

În concluzie, apreciem brandurile care și-au făcut timp pentru o glumiță ieri și au dus tradiția mai departe. Orice motiv de râs merită sărbătorit. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related