Actul creativ: un mod de viață - Rick Rubin | Editura Trei, 2024

Actul creativ: un mod de viață - Rick Rubin | Editura Trei, 2024

#1 New York Times bestseller

„Mi-am propus să scriu o carte despre ce trebuie să faci pentru a crea o operă de artă excepțională. În schimb, a ieșit o carte despre cum să fii."
Rick Rubin

„Legendarul producător de artiști – de la Adele la Black Sabbath și de la Johnny Cash la Jay-Z – „sintetizează cunoștințele acumulate de-a lungul unei cariere strălucitoare, dezvăluind cum se poate obține tot ce este mai bun de la muzicieni și oferind, în același timp, lecții utile pentru noi, ceilalți." 
Financial Times

„O operă literară transcendentă, care sugerează că universul încă ne zâmbește, în ciuda tuturor semnelor potrivnice."
The Wall Street Journal

„O întrebare existențială despre natura creativității, a artei și a apartenenței la rasa umană... o privire profundă asupra unuia dintre impulsurile umane fundamentale."
Big Issue

„Rick Rubin este definiția geniului creativ care și-a adunat toată înțelepciunea laolaltă pentru a crea, probabil, cea mai inspirată carte despre creativitate pe care am citit-o vreodată."
Matt Haig

 

Rick Rubin este deținătorul a nouă premii Grammy, numit „unul dintre cei mai influenți 100 de oameni ai lumii" de revista Time și „producătorul cu cel mai mare succes din toate genurile muzicale" de către Rolling Stone. A colaborat cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști, printre care se numără: Tom Petty, Adele, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, Slayer, Kanye West, The Strokes, System of a Down și Jay-Z.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Trei.

 

Info:

Titlul original: The Creative Act: A Way of Being
Ediția 2024, hardcover
Traducător: Mihaela Apetrei
Dimensiuni: 14x21 cm
400 pagini
ISBN: 978-606-40-2081-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related