În centrul Bienalei de Artă 2024, Biz La Biennale

În centrul Bienalei de Artă 2024, Biz La Biennale

Prima revistă de business a României este prima publicație din România și din regiune care își mută redacția în Veneția, devenită centrul cultural al Europei pentru cea de-a 60-a ediție La Biennale Arte. La finalul lunii mai, echipa Biz va explora Bienala și conexiunile brandurilor cu lumea creativă. Alinierea cu artele poate ridica imaginea unui brand, prezentându-l ca fiind sofisticat, cultivat și susținător pentru creativitate. Nu este un secret că prin asocierea cu artiști sau evenimente de artă, un brand poate câștiga expunere la noi audiențe care sunt interesate de artă, extinzându-și acoperirea și baza potențială de clienți.

Într-o piață aglomerată, susținerea artei poate diferenția un brand de concurenți, oferindu-i o identitate unică și poziționându-l ca mai mult decât un simplu furnizor de produse sau servicii.

Arta evocă adesea emoții și conexiuni puternice. Sprijinind arta, un brand poate profita de aceste emoții, promovând o conexiune mai profundă cu consumatorii care apreciază și rezonează cu arta pe care o susține.

Interacțiunea cu lumea artei poate menține un brand relevant din punct de vedere cultural și poate demonstra o înțelegere a tendințelor și mișcărilor contemporane.

Cum se îmbină cultura fiecărei țări cu lumea businessului și ce surse de inspirație oferă Bienala de la Veneția, într-un număr de colecție din seria Biz World, care va fi prezentat public în luna iunie.

Ediția Specială Biz La Biennale este powered by UniCredit Bank, care susține de peste 10 ani artiștii români care expun la Veneția, continuând să contribuie la susținerea industriilor creative și culturii românești.

 

Bienala de Artă de la Veneția conectează lumea

Bienala de la Veneția este unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale internaționale dedicate manifestărilor artistice din domeniile arte vizuale, arhitectură, muzică, teatru, dans, cinematografie.

Ediția din 2024 a Bienalei de Artă de la Veneția are loc până 24 noiembrie. Tema Expoziţiei Internaţionale de Artă – la Biennale di Venezia, lansată de către curatorul acestei ediții, Adriano Pedrosa, este „Foreigners Everywhere” (Străini pretutindeni). Astfel, ediția din acest an a Bienalei are în prim plan artiști care sunt ei înșiși străini, emigranți, membri ai diasporei din diferite țări ori refugiați, în special cei care au călătorit între Sudul și Nordul global.

„Ce este munca” (What work is) este tema României de la Bienala de Artă din Veneția, ediția cu numărul 60. Joi a fost vernisată expoziția din Pavilionul României din Giardini della Biennale, care este completată în acest an și în Noua Galerie a Institutului Român pentru Cultură și Cercetare Umanistică Veneția (Palazzo Correr). Proiectul curatoriat de Ciprian Mureșan îi aparține clujeanului Șerban Savu. Manager de proiect este Cristian Alexandru Damian iar comisar național este și pentru această ediție Ioana Ciocan.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește de 25 de ani o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related