[Art Superstars Wanted by glo™] Ioana Ciocan: Vrem să promovăm comunitatea artistică și ideile inovatoare. Căutăm următorul Superstar al lumii creative din România, pe care să-l expunem la Art Safari Love Edition

[Art Superstars Wanted by glo™] Ioana Ciocan: Vrem să promovăm comunitatea artistică și ideile inovatoare. Căutăm următorul Superstar al lumii creative din România, pe care să-l expunem la Art Safari Love Edition

Oamenii trebuie surprinși, provocați, emoționați. O lucrare frumoasă sau bine executată tehnic nu mai este suficientă pentru a face publicul să se oprească, spune Ioana Ciocan, General Manager Art Safari și jurat Art Superstars Wanted by glo™. Căutarea noului Superstar este în plină desfășurare, iar creatorii care vor să participe la competiția creativă pot înscrie până pe 26 iunie. Tema este AIR, iar juriul caută acel artist nonconformist, rebel, căruia nu îi e frică să accepte provocări și care știe să se distreze creând.

”Comunitatea artistică vrea să-și facă vocea auzită, iar noi le dăm această șansă de a fi pe scenă! Am susținut dintotdeauna și vom susține în continuare mințile creative, ideile inedite și curajul de a ieși în față cu ceva neașteptat. Despre asta este creația”, spune Ioana. 

Povestim cu Ioana în continuare despre comunitatea creativă din România, noua generație de artiști și impactul lor în peisajul cultural contemporan.

 

Menirea competiției Art Superstars Wanted by glo™

Ne dorim să oferim un impuls creatorilor la început de drum. Avem încredere în artiștii care vor să se afirme, ne place creativitatea și vrem să fim surprinși! Vrem să promovăm comunitatea artistică și ideile inovatoare. Căutăm următorul Superstar al lumii creative din România, pe care să-l expunem la Art Safari Love Edition (30 iunie - 10 septembrie 2023). Cine știe, poate se află printre noi chiar acum, în acest moment.

Comunitatea artistică vrea să-și facă vocea auzită, iar noi le dăm această șansă de a fi pe scenă! Am susținut dintotdeauna și vom susține în continuare mințile creative, ideile inedite și curajul de a ieși în față cu ceva neașteptat. Despre asta este creația! Cu siguranță, competiția este importantă pentru comunitatea artistică, care are astfel ocazia să arate că poate.

 

Noul Superstar creativ

Îmi dorescc să fiu surprinsă de o viziune profund personală, un mesaj puternic, să văd ceva… diferit! Nu este ușor să-ți construiești o amprentă artistică și să-ți recunoască publicul lucrările. Dar dacă reușești, ești un Superstar! Oamenii au nevoie de simboluri în care să se regăsească, să se descopere, care să le provoace revelații. Nu mai este suficient să privești la o lucrare și să spui că e frumoasă, trebuie să atingă și o coardă sensibilă, pentru a rămâne cu adevărat în minte și în suflet.

 

Ce fel de artist căutați

Un artist nonconformist, rebel, căruia nu îi e frică să accepte provocări și care știe să se distreze creând. Noi le dăm libertate de expresie, ei vin cu cea mai bună idee.

 

Ce trebuie să știe participanții înainte de a înscrie

Artiștii trebuie să descarce kit-ul de participare, unde găsesc toate resursele necesare, să respecte tema și conceptul competiției și să verifice cu atenție toate DOs and DON’Ts. E bine de știut și că arta generată cu ajutorul Inteligenței Artificiale este interzisă. Vrem să punem în mișcare mușchiul creativ al artiștilor, așa că ne dorim idei, idei și iar idei! Artiștii care vor să participe trebuie să știe că e necesar să iasă din zona lor de confort și să ne surprindă, nu doar să creeze o lucrare bună tehnic.

 

Integrarea glo™ în lucrări

Să dăm comunității ce-i al comunității! Sigur că integrarea glo™ în lucrări este imperioasă pentru rezolvarea temei. Artiștii trebuie să țină cont de valorile glo, de umbrela creativă #RebelsWithACause și să îmbrățișeze inovația.

 

Sfaturi pentru creatori

Sky is the limit! Sursele de inspirație sunt personale, dar ce pot să recomand în mod clar: sunteți înconjurați de inspirație, fiți atenți la semnale! Nu știi niciodată când îți vine cea mai bună idee, în cel mai puțin așteptat moment. Nu uitați de temă, aici e cheia: „Distracția e în aer!”. Hai să vedem cât de departe puteți merge cu distracția, vara ne ajută din plin! :)

 

Comunitatea creativă din România în 2023

Comunitatea creativă din România în 2023 este din ce în ce mai efervescentă. Mă bucur să văd că arta câștigă teren în rândul noii generații și că din ce în ce mai mulți artiști sunt dornici de exprimare. La Art Safari, am fost surprinsă de toate expozițiile de artă supercontemporană pe care le-am găzduit.

 

Energia noii generații

Autenticitate! Noua generație investește mult timp în mesajul pe care vrea să-l transmită, pune emoții puternice în lucrări. Creatorii la început de drum acordă o atenție deosebită asupra impactului pe care îl va avea acea lucrare asupra privitorilor. O incursiune completă în universul creativ al artistului!

 

Rolul artei în 2023

Nu doar în 2023, ci tot timpul, cred că este important să ne petrecem timpul în compania artei și a frumosului, să ne relaxăm, să ne lăsăm inspirați. Din fericire, suntem pe un drum bun, dar ar putea fi și mai bun!

Menirea creatorilor cred că a fost dintotdeauna aceeași: de a transmite emoție. Indiferent de tehnica folosită, indiferent de forma vizuală.

 

Participă și tu la Art Superstars Wanted by glo™, lasă-te inspirat de AER, creează ceva special și înscrie-te în concurs până pe 26 iunie.

gloTM
(+18). glotm este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

TheCreator
TheCreator este platforma de branded user-generated content a IQads.
Prin intermediul TheCreator, brandurile dau briefuri comunității creative IQads, obținând sute de rezolvări creative, mii de interacțiuni și sute de mii reach.
Brandurile obțin soluții pe care le pot implementa și conținut branded pe care îl pot folosi în social media. Prin intermediul TheCreator, IQads a dezvoltat și derulat zeci de competiții creative de design, scurtmetraje, benzi desenate, spoofuri, filme, ilustrații etc pentru companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Campanii

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related