SPOR își consolidează poziția pe piața lacurilor: un nou vizual și o nouă formulă cu proprietăți sporite de protecție a lemnului

SPOR își consolidează poziția pe piața lacurilor: un nou vizual și o nouă formulă cu proprietăți sporite de protecție a lemnului

În urma unui proces amplu de inovație la nivel de rețetă și a testelor de eficacitate a produsului final, toate lacurile SPOR obțin Formula EVO®, adică produse cu proprietăți sporite de protecție a materialului pe care este aplicat și de rezistență la intemperii, raze UV, ciuperca albastră și mucegai.

Policolor finalizează rebrandingul gamei de produse SPOR din categoria lacurilor, iar schimbările nu vin doar la nivel vizual, ci în principal la nivel de rețetă, plasând astfel produsele într-un segment de calitate premium.

Lemnul este un material surprinzător de rezistent. Cu toate acestea, umezeala reprezintă cea mai mare amenințare la exterior, deoarece grăbește degradarea lui. Odată pătrunsă, aceasta „lucrează” sub acțiunea directă a razelor UV și a înghețului, formând fisuri.

Într-un lemn deteriorat pătrund insecte, se dezvoltă rapid fungi ori ciuperca albastră, care îl pot distruge definitiv. De aceea, fie că vorbim de interior sau de exterior, lemnul trebuie tratat cu produse special adaptate pentru a ne putea bucura de el un timp îndelungat:

 „Încă de la lansare, SPOR a fost un trend-setter în industria vopselurilor iar demersurile noastre sunt îndreptate în permanență către inovație, calitate și sustenabilitate. Piața de construcții este dinamică și cu un potențial mare de dezvoltare. Consumatorii își orientează preferințele spre produse locale,  care vin dinspre companii și  branduri de încredere. În acelaşi timp, oamenii îşi transformă casele sau spaţii din case în zone de “retreat”, pentru relaxare, bunăstare mentală şi scut faţă de stresul şi instabilitatea din exterior. Conform studiului Wisemetry 2023 lacurile SPOR sunt pe locul 3 în topul celor mai cunoscute branduri de lac pe care românii le menționează spontan atunci când sunt chestionați ce aleg pentru vopsirea și întreținerea lemnului.

Toate lacurile SPOR au fost regândite vizual şi ca formulă, pentru a garanta minimum zece ani de protecţie la ciuperca albastră, mucegaiuri şi intemperii, iar gama de lacuri Villa pe bază de apă primeşte şi culori noi, inspirate din natură: verde dafin, gri glaciar, albastru ocean și gri antracit”, declară Elena Curelaru, Group Marketing Director Policolor-Orgachim.

Din gama de lacuri SPOR, formula EVO®, fac parte:

  • Spor Lac protector 3 în 1 cu minim 7 ani rezistență garantată la intemperii, ciuperca albastră și mucegai și termen de valabilitate extins la 5 ani;

  • Spor Lac protector pentru Piatră și Cărămidă, cu protecție a suportului la intemperii, raze UV și rezistență la zgâriere mecanică;

  • Villa AQUA - Lazura pe baza de apă, cu uscare rapidă, 10 ani protecție și rezistență la ciuperca albastră și mucegaiuri;

  • Villa AQUA - Lazură antiderapantă pe bază de apă pentru scări, terase și pontoane cu 7 ani protecție la intemperii, raze UV si trafic.

În plus, pentru a completa sistemul de lacuri, Policolor lansează Villa Impregnant, un grund pe bază de apă care penetrează adânc fibra lemnoasă. Acesta acționează imediat și preventiv împotriva dăunătorilor lemnului, fiind un prim tratament împotriva carilor, insectelor şi fungilor.

Gama de lacuri SPOR este disponibilă în magazinele de bricolaj din retailul modern si tradiţional începând cu luna aprilie 2024.

Policolor este o companie românească de succes, cu tradiție și istorie în producerea de lacuri și vopseluri încă din 1965, iar acest lucru este evidențiat inclusiv de simbolul tricolor românesc bine ancorat în logo, dar, mai nou, și în etichetele produselor din gama SPOR.  

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate. Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în mii de service-uri auto.

Grupul Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană şi operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România, cu sediul  în București, pe Bd. Timișoara şi Orgachim aflată in Ruse, Bulgaria.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related