Raluca Negoita a fost numita Group Marketing Director al grupului Lowe

Dupa ce a ocupat aproape un an de zile functia de Business Development Director al grupului Lowe, Raluca Negoita a fost numita Group Marketing Director al grupului, urmand sa coordoneze echipa de marketing, responsabila de comunicarea companiei in exterior si de sustinerea strategiei de crestere a business-ului, potrivit unui comunicat al grupului de comunicare.

”In portofoliul grupului nostru se afla sase companii specializate pe mai multe paliere ale comunicarii, fiecare cu provocarile si oportunitatile specifice sectorului sau. Avem planuri ambitioase de crestere pentru fiecare agentie din grup, iar strategia de marketing si business development joaca un rol important in consolidarea acestora. Raluca vine din interiorul companiei, ne intelege foarte bine business-ul, ne cunoaste atuurile, ne impartaseste valorile si spiritul si sunt convinsa ca va avea un rol cheie in dezvoltarea grupului nostru”, spune Veronica Savanciuc (Presedinte&CEO, grupul Lowe).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related