#Folosestetivotul. Democrația se apără prin vot

#Folosestetivotul. Democrația se apără prin vot

Democrația e o moștenire care trebuie apărată. Ea se protejează prin vot, implicare civică, informare. „Folosește-ți votul. Sau alții vor decide pentru tine” este mesajul cu care Parlamentul European a lansat un documentar de scurt-metraj care încurajează europenii voteze la alegerile europene din 9 iunie 2024.

Spotul conține mărturii din 10 țări ale Uniunii Europene: România, Franța, Finlanda, Cehia, Germania, Spania, Letonia, Italia, Olanda, şi Polonia. Sunt poveștile unor oameni care au trăit vremuri în care democrația a fost apărată cu sacrificiu, victime, morți. Prin demonstrații, proteste și revoluții. 

"M-am născut într-un an în care lumea era în flăcări. Din fericire, tu te-ai născut în vremuri pașnice și prospere. Ține minte că nu a fost mereu libertate și democrație și că ele se pot pierde foarte repede. Trebuie să lupți pentru asta", este mesajul celor din documentar pentru generațiile următoare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related