Începe HERBARIUM FESTIVAL 2024 la Therme București. Festivalul international de ritualuri, experiente cu plante si produse naturale este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est

Începe HERBARIUM FESTIVAL 2024 la Therme București. Festivalul international de ritualuri, experiente cu plante si produse naturale este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est

Therme București, cel mai mare centru de wellness din Europa, lider în promovarea wellbeing-ului și a stării de bine, anunță organizarea, în perioada 13-26 mai 2024, a celei de-a doua ediții a Festivalului Herbarium - cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat integral artei, culturii și științei folosirii plantelor terapeutice din timpuri străvechi pentru sănătate, relaxare și energizare. HERBARIUM FESTIVAL 2024 începe pe 13 mai va dura 14 zile, de dimineata pana seara, iar programul special include sute de ritualuri, infuzii și experiențe unice. Evenimentul reunește peste 45 de maeștri internaționali în aromaterapie, erborism și terapie holistică sosiți din 17 țări. În plus, în cadrul festivalului, Therme București va găzdui și Herbarium Expo (între 17-19 mai si 24-26 mai)  ocazie cu care vizitatorii complexului Therme pot descoperi și testa o selecție largă de produse de frumusețe și de îngrijire pe bază de ingrediente naturale, create de producători locali și internaționali.

 

Un adevarat maraton de ritualuri și experiențe cu plante susținute de peste 45 de specialiști internaționali, din 17 țări

Herbarium Festival 2024 începe pe 13 mai și se întinde pe o perioadă record de 14 zile, de la primele ore ale dimineții, până seara târziu, la închiderea complexului de relaxare. Programul special de activități include peste 350 de ritualuri străvechi, infuzii și experiențe unice cu plante, toate acestea fiind incluse în tariful de acces. Vizitatorii se pot bucura de peste 50 de activitati in fiecare zi printre care: Aufguss-uri speciale, infuzii cu plante proaspete, ritualuri hammam, ritualuri șamanice, yoga în saună, sesiuni ghidate de meditație, ședințe de scrub, badstu norvegian (saună cu temperaturi contrastante rece/cald), ritualuri de curățare cu mănunchiuri de mesteacăn, sesiuni de saune umede și exerciții pentru mușchii faciali, ritualuri însoțite de exerciții de respirație, ritualuri de purificare cu fum, sesiuni de exfoliere, imersiuni asistate în apă rece, meditație ghidată cu muzica.

 

Therme București devine hub internațional pentru erboriști, specialiști și iubitori de experiențe pe bază de plante vindecătoare

Cea de a II-a ediție Herbarium Festival reunește la Therme București un număr record de peste 45 de maeștri erboriști internaționali, specialiști în aromaterapie, fitoterapie și terapie holistică din peste 17 țări: Belgia, Canada, Cehia, Coreea de Sud, Danemarca, Estonia, Elveția, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Ucraina și România. 

Toate momentele, infuziile, ritualurile și experiențele oferite la Herbarium Festival au fost meticulos selecționate de către Cosmin Cîrîc, Directorul Wellness la Therme București, în colaborare cu numeroși experți internaționali. Cosmin Cîrîc este unul dintre cei mai respectați experți în wellness la nivel global, principalul promotor al ritualurilor Aufguss în România și creatorul celui mai mare festival de saune din Europa de Est: Sauna Fest.

Herbarium Festival este un eveniment unic in lume prin amploarea si beneficiile pe care le aduce. Este o sărbătoare internațională dedicată tuturor celor care își doresc să se reîntoarcă la rădăcini, la începuturile practicilor de relaxare, a ritualurilor de vindecare și îmbăiere îmbogățite cu puterea plantelor medicinale și aromatice. Suntem la a II-a ediție a acestei sărbători dedicate celei pe care o numim “Mama Natură”, pentru care specialiști în erborism vor călători mii de kilometri cu scopul de a educa și familiariza vizitatorii cu experiențe bazate pe plante proaspete, cu beneficii incontestabile pentru sănătate. Fiecare plantă are o poveste de spus, fiecare plantă servește unui scop, la fel cum fiecare dintre noi avem scopul nostru. Anul acesta ne vom bucura alături de specialiști din 17 țări, iar la Herbarium Expo descoperim produse naturale de la peste 20 de expozanți. Așadar, vă invităm la Herbarium Festival să vă bucurați de sănătate alături de cei dragi, să trăiți experiențe unice, transformatoare, de neuitat.", a declarat Cosmin Cîrîc, Director Wellness - Therme București.

 

Herbarium Expo aduce puterea naturii în cele mai bune produse din ingrediente naturale și workshopuri de la peste 20 de expozanți 

Experiența Herbarium este completată de cea de a II-a ediție Herbarium Expo, 6 zile în care vizitatorii pot încerca cele mai bune produse inspirate din natură. Anul acesta, peste 20 de expozanți autohtoni dar si internaționali vor expune o selecție largă de produse cosmetice, frumusețe și îngrijire pe bază de ingrediente naturale. Herbarium Expo va avea loc în zilele de 17-18-19 mai și 24-25-26 mai 2024 pe terasa Elysium. Expozanții prezenți la Herbarium Expo au pregătit uleiuri esențiale, săpunuri naturale, săruri de baie, cosmetice naturale, produse de înfrumusețare pe bază de plante, siropuri din plante, suplimente naturale pe bază de miere, parfumuri din ingrediente naturale, produse pe bază de lavandă, smoothie-uri, ceaiuri, infuzii și multe altele. Printre expozanți se numără atât branduri de notorietate, cât și producători locali în ascensiune: Aimée Boutique, Apiland, Aromen, Deplin, Doda Natural, Dr. Biener GmbH, Fares, Farmec, Fleurane, Herbagen, Înmiresmat, Iz de Poveste, Matca Naturals, Nuca Organic, Panseea, Republica BIO, Roha Silva, Savonia, Techir, TrioVerde și Vivasan.

 

Natura ne învață și ne ocrotește. Zeci de workshopuri gratuite susținute de expozanți pe tot parcursul Herbarium Expo

Cu ocazia vizitei la Herbarium Expo, fiecare client va avea oportunitatea de a participa la workshopuri fascinante, susținute gratuit de expozanții prezenți, de la ateliere de creație ale propriului parfum și până la sesiuni de degustare a ceaiurilor artizanale cu fructe românești și plante din Carpați. Participanții pot explora arta parfumurilor învățând secretele creării și folosirii acestora, sau pot descoperi beneficiile unui deodorant/antiperspirant 100% natural. În plus, vor fi disponibile ateliere cu tehnici de îngrijire și hidratare ale corpului, oferind vizitatorilor modalități naturale de a-și menține sănătatea și frumusețea pielii. De la workshopuri despre beneficiile nămolului de la Techirghiol și rutine de îngrijire a pielii, până la tehnici de folosire a uleiurilor esențiale pentru tehnici de automasaj, toate aceste activități oferă o experiență holistică, unică și ce poate fi experimentată doar în cadrul festivalului Herbarium.

Biletele pot fi achiziționate în avans pe therme.ro. și prin aplicația MyTherme.

Therme București este cel mai mare complex de relaxare și wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafață totală indoor de peste 34.000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante naturale și dispune de cea mai mare plantație de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare dar si cea mai mare plaja urbana, Sands of Therme, cu o suprafata de 30.000 mp. Proiectul, certificat Leed Platinum si WELL,  se remarcă prin magnitudine și unicitate, oferind clienților săi servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile, la cele mai înalte standarde din lume.

uropa, cu peste 1.500 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine și unicitate, oferind clienților săi servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate și relaxare din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related