Rebranding pentru Masterfoods Romania

Masterfoods Romania isi va schimba numele in Mars Romania, in urma unui proces de rebranding ce va dura pana la sfarsitul acestui an, informeaza un comunicat MMD Public Relations. Masura vine ca urmare a planurilor globale de unificare a brandurilor de corporatie sub denumirea unica de Mars.

Trecerea la brandul Mars este valabila, cu cateva exceptii, pentru toate diviziile companiei, care isi desfasoara activitatea in peste 65 de tari, potrivit MMD.

Ilinca Burlan, Corporate Affairs Manager Masterfoods, a spus ca, pe masura ce marca Mars va fi inregistrata in Romania si implementata pe toate materialele de companie, produse etc., compania va oferi mai multe detalii despre procesul in sine si demersul care a stat la baza lui.
,,Prin introducerea unui nume unificator de brand de companie, Mars, vom reduce complexitatea, oferind un punct de referinta si vom creste vizibilitatea business-ului nostru", a declarat la randul sau Paul S. Michaels, Mars Global President.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related