Ad'Or si-a desemnat castigatorii

Leo Burnett este pentru a cincea oara Agentia Anului la Ad'Or, pe locurile urmatoare clasandu-se GMP, Propaganda si TBWA/Merlin.
Mai jos, lista completa a castigatorilor Ad'Or, anuntati la gala desfasurata pe 19 mai, la World Trade Plaza.

CAMPANIA ANULUI
Leo Burnett Romania
Numele inscrierii: Ziua Barbatului/ Men's Day
Client: Interbrew S.A Romania
Brand: Bergenbier

CEL MAI BUN SPOT TV
GMP Advertising
Numele inscrierii: Pig
Client: DTH Television Group
Brand: BOOM TV

GMP Advertising
Numele inscrierii: BOOM Launch - Pen confrontation
Client: DTH Television Group
Brand: BOOM TV

wearebasca
Numele inscrierii: MTV Exit - Cribs
Client: MTV Networks Europe
Brand: MTV Exit

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

diana predu
acum 12 ani
Felicitari echipelor: Mihai Gongu si Alina Zaharescu pentru Dosarele Istoriei! Felicitari si lui Cosmin Simionescu si lui Dan Stanescu pt Mountain Dew! Echipe Adevarate ce de ani de zile sunt castigatori cu premii frumoase. Bravo! Felicitari lor! Mi-au placut f mult! Chiar daca -per total- la aceasta editie ati realizat doar cam 20% din (tot) ceea ce se putea face, stim ca sunteti cei mai buni! Voi veti reusi mereu! Felicitari!


Branded


Related