Ad'Or si-a desemnat castigatorii

Leo Burnett este pentru a cincea oara Agentia Anului la Ad'Or, pe locurile urmatoare clasandu-se GMP, Propaganda si TBWA/Merlin.
Mai jos, lista completa a castigatorilor Ad'Or, anuntati la gala desfasurata pe 19 mai, la World Trade Plaza.

CAMPANIA ANULUI
Leo Burnett Romania
Numele inscrierii: Ziua Barbatului/ Men's Day
Client: Interbrew S.A Romania
Brand: Bergenbier

CEL MAI BUN SPOT TV
GMP Advertising
Numele inscrierii: Pig
Client: DTH Television Group
Brand: BOOM TV

GMP Advertising
Numele inscrierii: BOOM Launch - Pen confrontation
Client: DTH Television Group
Brand: BOOM TV

wearebasca
Numele inscrierii: MTV Exit - Cribs
Client: MTV Networks Europe
Brand: MTV Exit

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

diana predu
acum 13 ani
Felicitari echipelor: Mihai Gongu si Alina Zaharescu pentru Dosarele Istoriei! Felicitari si lui Cosmin Simionescu si lui Dan Stanescu pt Mountain Dew! Echipe Adevarate ce de ani de zile sunt castigatori cu premii frumoase. Bravo! Felicitari lor! Mi-au placut f mult! Chiar daca -per total- la aceasta editie ati realizat doar cam 20% din (tot) ceea ce se putea face, stim ca sunteti cei mai buni! Voi veti reusi mereu! Felicitari!


Branded


Related