Spotul Aqualtis a castigat Clio Awards 2007

Grand Clio, unul dintre cele mai ravnite premii din industria advertisingului din intreaga lume, a fost castigat anul acesta de catre Indesit Company prin agentia Leo Burnett Italia cu spotul la gama Aqualtis, intitulat "Mondo Sommerso" (Lumea Subacvatica). Un comunicat 4 ACE-pr&publicity anunta ca acelasi spot a castigat si un premiu Gold Clio la sectiunea televiziune, un premiu Silver Clio la sectiunea animatie si un premiu Bronze Clio la concursul de efecte vizuale.

"Suntem onorati ca anul acesta premiul cel mai ravnit din industria spoturilor publicitare a revenit companiei Indesit multumita creativitatii italiene. Acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata, din 1960 de cand este oferit acest premiu important" a declarat Marco Rota, Brand Marketing Director, Indesit Company.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related