Saatchi & Saatchi Worldwide a castigat la Clio Awards trofeul Reteaua anului

Saatchi & Saatchi Worldwide a castigat la festivalul international de publicitate Clio Awards trofeul Reteaua anului, iar Saatchi & Saatchi New York a castigat premiul Agentia anului, informeaza Adweek.com.

Agentia de publicitate Saatchi & Saatchi din New York a castigat si Grand Clio la categoria Print pentru o reclama la votca, iar directorul de creatie al retelei Saatchi & Saatchi Worldwide, Bob Isherwood, a fost premiat pentru intreaga activitate.

Leo Burnett Italia a castigat un Grand Clio la categoria TV/Cinema pentru o reclama la Aqulatis.

Printre agentiile castigatoare s-a mai aflat si BBDO Buenos Aires care a castigat un Grand Clio la categoria Innovative Media pentru o campanie la Nike, iar 180 Amsterdam a castigat un Grand Clio la categoria Campanii Integrate pentru Adidas.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related