De ziua ei, Fulga a dat cea mai frumoasa petrecere din oras

Vacuta Fulga si-a sarbatorit din nou ziua de nastere la o petrecere de zile mari, in mijlocul a zeci de copii mai mici si mai mari, cu dansuri multe, cantece vesele si bunatati din belsug.

Vacuta simpatica i-a adus pe copii in cel mai mare balon din oras - in Balonul Copiilor din Parcul Herastrau. Tocmai bine pentru petrecaretii care au avut loc sa se desfasoare cum au poftit ei, sa se ia la intrecere cu Fulga, s-o traga de coada, s-o urce pe tobogan, s-o prinda in mijloc, la dans.

Spiridusii talentati si "asistentele" vacutei Fulga - trei fetite vesele cu rochite de zapada - au avut grija ca nici un invitat sa nu se plictiseasca. I-au pictat pe copii, i-au urcat pe tobogane, au animat personaje de poveste, au aruncat cu baloane, au aprins artificii. Fulga le-a facut copiilor si o dedicatie speciala - melodia ei, "Fulga". Tot de ziua ei, vacuta cea vesela a facut cunostinta si cu cel mai mic prieten al sau: il cheama Stefan si are.... o luna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related