Sistemul Home Theater Virtual 5.1CH de la LG castiga cele mai dorite premii europene de design

Compania LG Electronics introduce pe piata din Romania cel mai recent sistem home theater Virtual 5.1ch cu hard disc incorporat (J10HD), lansat de LG pe piata europeana la inceputul anului. Acest nou produs a reusit sa castige cele mai importante premii de design ]n 2007 - iF design si Red dot design, cele mai prestigioase premii de design industrial din Europa.

Special proiectat pentru incaperile de dimensiuni mai reduse, acest sistem home theater, ce are in componenta doua boxe si un subwoofer (2.1ch), beneficiaza de un nou concept de design, prin forma compacta si minimalista. Caracteristicile sale specifice -aspectul negru, lucios si activarea tactila-adauga un plus de lux si de delicatete valorii sale. Luminile sale cu aspect natural, incorporate in carcasa, permit utilizatorului sa "comunice" direct cu produsul, in zona cu senzori integrati acesta reactionand la miscarile consumatorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related