Bronze Lion pentru GMP la Cannes

Dupa Silver Lion-ul castigat marti seara de Starcom Media, o alta agentie romaneasca primeste recunoastere la Festivalul Cannes Lions 2007. Este vorba despre GMP, care a castigat Bronze Lion la categoria Press, cu lucrarea "Mandra 2".

In interviul acordat Ruxandrei Gubernat, corespondentul IQads la Cannes, Felix Tataru declara: "E un brand pe care s-a lucrat mult, au lucrat multi oameni, am avut si libertate, si sprijinul clientului, e interesant ca un brand regional, un brand din Sibiu, ajunge sa fie unul dintre cele mai premiate branduri romanesti la nivel international, ceea ce arata puterea creatiei si a publicitatii, nu conteaza cat de mare sau cat de mic e brandul, conteaza ce-ti proprui sa faci si cat de bun poti fi".

In exclusivitate pentru IQads, Oliver Kapusta, Creative Director-ul GMP care a lucrat la campania pentru "Mandra", afirma: "Daca esti un publicitar ambitios, visezi la Cannes. Astazi, GMP a castigat primul Cannes Lion de creatie din istoria Romaniei. Este un exemplu de cat de ambitiosi pot fi publicitarii romani, in special cei din GMP. Felicitari echipei si clientului!"

"Abia a trecut valul de chiote entuziaste cu care am sarbatorit intern vestea. Este grozav ca am castigat primul Lion publicitar din Romania. Stiam ca Mandra este un proiect special, a dovedit in multe festivaluri insa ..... Cannes! Bravo Mihai pentru inspiratie si Oliver pentru maturitatea de a se uita inca o data la executie si de a o perfectiona", ne-a declarat Mirela Angelescu, Client Service Director GMP.

Lucrarile pentru "Mandra" au fost premiate si la festivalul European de publicitate AdPrint, in cadrul sectiunii "Beverages non-alcoholic", iar la Ad'Or au castigat la categoriile "Cel mai bun ad de presa", "Cel mai bun print in categoria bauturi nealcoolice" si "Innovative Media".

Echipa GMP care a lucrat la campania "Mandra" este formata din Oliver Kapusta, Emilian Arsenoaiei (Creative Directors), Bogdan Voda (Art Director), Mihai Botarel (Copywriter), Mirela Angelescu (Client Service Director) si Ana-Maria Ivanescu (Senior Account Executive).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Petrini Radu
acum 15 ani
felicitari, gmp!


Branded


Related