Bronze Lion pentru GMP la Cannes

Dupa Silver Lion-ul castigat marti seara de Starcom Media, o alta agentie romaneasca primeste recunoastere la Festivalul Cannes Lions 2007. Este vorba despre GMP, care a castigat Bronze Lion la categoria Press, cu lucrarea "Mandra 2".

In interviul acordat Ruxandrei Gubernat, corespondentul IQads la Cannes, Felix Tataru declara: "E un brand pe care s-a lucrat mult, au lucrat multi oameni, am avut si libertate, si sprijinul clientului, e interesant ca un brand regional, un brand din Sibiu, ajunge sa fie unul dintre cele mai premiate branduri romanesti la nivel international, ceea ce arata puterea creatiei si a publicitatii, nu conteaza cat de mare sau cat de mic e brandul, conteaza ce-ti proprui sa faci si cat de bun poti fi".

In exclusivitate pentru IQads, Oliver Kapusta, Creative Director-ul GMP care a lucrat la campania pentru "Mandra", afirma: "Daca esti un publicitar ambitios, visezi la Cannes. Astazi, GMP a castigat primul Cannes Lion de creatie din istoria Romaniei. Este un exemplu de cat de ambitiosi pot fi publicitarii romani, in special cei din GMP. Felicitari echipei si clientului!"

"Abia a trecut valul de chiote entuziaste cu care am sarbatorit intern vestea. Este grozav ca am castigat primul Lion publicitar din Romania. Stiam ca Mandra este un proiect special, a dovedit in multe festivaluri insa ..... Cannes! Bravo Mihai pentru inspiratie si Oliver pentru maturitatea de a se uita inca o data la executie si de a o perfectiona", ne-a declarat Mirela Angelescu, Client Service Director GMP.

Lucrarile pentru "Mandra" au fost premiate si la festivalul European de publicitate AdPrint, in cadrul sectiunii "Beverages non-alcoholic", iar la Ad'Or au castigat la categoriile "Cel mai bun ad de presa", "Cel mai bun print in categoria bauturi nealcoolice" si "Innovative Media".

Echipa GMP care a lucrat la campania "Mandra" este formata din Oliver Kapusta, Emilian Arsenoaiei (Creative Directors), Bogdan Voda (Art Director), Mihai Botarel (Copywriter), Mirela Angelescu (Client Service Director) si Ana-Maria Ivanescu (Senior Account Executive).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Petrini Radu
acum 17 ani
felicitari, gmp!


Branded


Related