Un curcubeu in mijlocul Capitalei

Artistul Daniel Gontz si Chivas Regal au adus culoare in viata bucurestenilor, vopsind fantanile arteziene din centrul Capitalei.

Incepand de ieri, trecatorii care traverseaza Piata Unirii pot admira culorile neobisnuite pe care le-au dobandit fantanile, de la verde stralucitor, la roz, portocaliu, mov si albastru.
Chivas Regal este un whisky care celebreaza placerea de a trai si ce poate fi mai placut si surprinzator decat un curcubeu aparut din senin in inima Bucurestiului ...

"La inceput parea o idee trasnita, dar apoi am zis - de ce nu? Oamenii au nevoie de lucruri placute, trebuie sa descopere ca se intampla tot felul de lucruri uimitoare in orasul lor. Ne asteptam la un feedback pozitiv, dar reactiile spontane au intrecut orice asteptari. Toata lumea se oprea sa faca poze, masinile trageau pe dreapta, fetele incruntate de la volan se transformau in chipuri zambitoare, a fost extraordinar... La un moment dat chiar ne-am temut sa nu se blocheze circulatia", declara Florin Maxim, Brand Manager Pernod Ricard.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related