Highlight PR x Havana Club fac gașcă și aduc atmosfera cubaneză pe plajă, la Neversea

Highlight PR x Havana Club fac gașcă și aduc atmosfera cubaneză pe plajă, la Neversea

Vara aceasta, Havana Club și Highlight PR au plecat împreună spre mare, ca să aducă la Neversea cea mai fresh campanie a celebrului brand de rom autentic cubanez, Havana Club, ce poartă semnătura ”Cuban Mode”.

Cuban Mode este stilul de viață cubanez distlilat într-o expresie care concentrează energia specifică Havanei și care se poate resimți în toată lumea. Această expresie a fost personificată sub forma Havana Club Neighbourhood la Neversea, unde toată lumea a avut o singură misiune, trăiește viața în felul tău.

Dar înainte să aducem atmosfera cubaneză la mare, la festival, am dat startul cu energie și am strâns cea mai tare gașcă de influenceri. Cum? Echipa Highlight PR a pregătit un PR kit care inspiră #cubanmode încă de când îl deschizi, iar influencerii au fost total pe vibe-ul nostru când au descoperit sticla de Havana Club Cuban Spiced și un bucket hat în Cuban Mode fashion.

Din story în story și-au invitat urmăritorii să vină în Havana Club Neighbourhood, la Neversea. Energia a curs prin postări și a ajuns la malul mării în zona de festival. Abia acum am început să facem ce știm mai bine, adică să ne bucurăm de fiecare clipă pe vibe-ul nostru.

Havana Club Neighbourhood a primit influenceri, urmăritori și festivalieri cu un set-up vibrant care îți dădea energia să petreci până la răsărit cu un drink Havana Club Cuban Spiced în mână.

Iar în spatele fiecărui neighbourhood stă cartierul general Highlight care a avut grijă ca fiecare element prezent în zona de festival să transmită atmosfera cubaneză către toată plaja Neversea.

"Cu pasiune și magie, echipa Highlight PR a dat startul la #cubanmode alături de influenceri plini de energie. Havana Club Cuban Spiced și pălăriile colorate au adus atmosfera cubaneză în Neversea, iar vibe-ul a continuat să curgă până la mare. Cu cocktailuri delicioase și amintiri instagramabile, ne-am bucurat de experiențe vibrante, iar #cubanmode va rămâne activat mult timp în amintirile noastre. Muzica bună, culorile și romul au fost cocktailul nostru pentru un festival memorabil, de data aceasta, extra spiced", spune Oana Radu, Communications Director – Highlight PR.

Havana Club Neighbourhood este zona care a făcut valuri la Neversea, care a oferit tuturor un spațiu în care să-ți trăiești propria experiență este singura regulă și unde te poți bucura de un drink cu energie #cubanmode cu toată gașca.

"Pentru Havana Club, conceptul de Neighbourhood pe care l-am adus la viață la Neversea a fost o personificare autentică a energiei cubaneze pe care ne-am dorit să o aducem festivalierilor. Împreună cu partenerii noștri de la Highlight am stabilit toate detaliile activării cu un singur gând în minte  – să oferim tuturor celor care ne vizitează în zona Havana Club Neighbourhood o experiență memorabilă, care îmbină muzica latino, rețetele iconice de cocktailuri Havana Club și culorile vibrante. Ne-am dorit să recreăm atmosfera pe care Havana Club o celebrează prin intermediul campaniei Cuban Mode și să interacționăm cu festivalierii într-un mod natural, potrivit locului și momentului de festival.”, a spus Robert Chiriță, Brand Manager Havana Club – Pernod Ricard.

Experiența Havana Club Neighbourhood rămâne pe plaja Neversea, unde gașca se poate bucura de rețete speciale de cocktailuri pe bază de rom, DJ și mecanisme de premiere “Cuban Mode”.

Havana Club este destinat doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Vă rugăm să consumați Havana Club în mod responsabil

 

Credits:

Echipa Pernod Ricard
Adelina Din-Țurcanu - Head of Marketing Pernod Ricard Romania
Robert Chiriță - Brand Manager Havana Club
Lucian Dobra - Junior Brand Manager
George Mihart - Digital Manager

Echipa Highlight PR
Oana Radu – Communications Director
Beatrice Cristea – Account Director
Costin Zisu – Copywriter
Alexandra Nae – PR Executive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight PR

Highlight PR - Shaping Stories Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță. Highlight... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related