SPORT TOTAL - un nou cotidian sportiv intra in joc

Peisajul publicistic romanesc se va imbogati cu un nou cotidian de sport, incepand cu 26 mai, odata cu lansarea ziarului SPORT TOTAL, care va aminti cititorilor ca exista si alte sporturi si ca sportul inseamna mai mult decat fotbal.
In 16 pagini zilnic (exceptie face ziua de luni, cind numarul acestora creste la 24), noua publicatie isi propune sa ii faca pe cititori sa se reintoarca la sport. Echipa ziarului, formata din gazetari sportivi de renume, va fi condusa de Andi Vilara - director al ziarului, si de Marius Mitran - redactor sef.

"Redactia SPORT TOTAL va intra in arena intr-o maniera eleganta, sobra si profesionista," comenteaza Vilara, facand referire in special la maniera de abordare a subiectelor si la tonul ziarului. "Este un ziar de sport care-si propune sa scrie despre toate sporturile, sa fie adevarat, sa nu-si plece capul, sa respecte regulile jocului, sa aiba caracter, sa placa, sa straluceasca," anunta echipa redactionala. Ei spun ca SPORT TOTAL vine pe piata cotidianelor centrale intr-un moment in care fenomenul sportiv tocmai si-a pierdut identitatea in mass-media in general, si in presa scrisa in particular.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related