FinZoom.ro se alatura CreditEXPO 2007

"CreditEXPO 2007", primul targ de credite din Romania, are un nou partener media: FinZoom.ro, ghidul financiar numarul 1 in Romania. Acesta vine sa sprijine, alaturi de SMARTfinancial.ro, campania media initiata pentru sustinerea targului care va avea loc in perioada 21 - 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.

"CreditEXPO 2007" isi propune sa reuneasca ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing si credit, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si ale industriilor conexe. Conferinta "business-to-business" "CrediTALK 2007" ofera oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele si conditiile de finantare, dar si ocazia de a relationa cu potentiali parteneri de business. Conferinta va reuni autoritati centrale din domeniul bancar, reprezentanti ai mediului financiar, oameni de afaceri si mass media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related