Creativitate si Strategie in Marketing

Jeffre Jackson si Alain Thys sunt invitatii speciali din cadrul Masterplan 2007, eveniment de strategie si planning organizat de Evensys in colaborare cu Account Planning Group in perioada 9-10 octombrie 2007 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Seminariile sustinute de cei doi vorbitori internationali se vor desfasura in a doua zi,10 octombrie, si trateaza teme complementare, fiecare dintre ele dand un plus de actualitate si aplicabilitate celeilalte.

Jeffre Jackson isi intituleaza prezentarea "That's interesting!" si trateaza ce inseamna, cum se foloseste si cum se masoara "interesantul" dintr-un brand folosind un set de discutii si exercitii interactive. Jeffre va demonstra de asemenea de ce reclamele si mai ales brandurile trebuie sa fie interesante si sa-si atraga publicurile si mai ales, cum influenteaza acestea dezvoltarea de strategii pe termen lung pentru branduri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related