Grupul Publicis a cumparat doua agentii de comunicare din Italia

Publicis, al patrulea cel mai mare grup de comunicare din lume, prezent in Romania, printre altele, prin agentiile Leo Burnett & Target si Saatchi&Saatchi, a cumparat agentiile italiene de comunicare in domeniul sanatatii Healthware SpA si Multimedia Healthcare Communication, informeaza joi Reuters.

Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica de Publicis. Achizitionarea celor doua agentii italiene face parte din strategia grupului Publicis de a se extinde in sectorul de comunicare in domeniul sanatatii.

Grupul Publicis a mai achizitionat anul acesta, printre altele, cea mai mare agentie independenta de marketing din China, Communication Central Group, 49% din agentia de media digitale Business Interactif si compania americana de consultanta The McGinn Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related