PRIMA CAMPANIE DE IMAGINE PENTRU O UNIVERSITATE E SEMNATA LOWE

In perioada aprilie - august, Lowe deruleaza campania de imagine pentru Universitatea Europeana Dragan cu sediul in Lugoj. "Scoala te schimba intotdeauna in bine" este prima campanie de comunicare integrata realizata in Romania de o institutie de invatamant superior.

"Doua sunt obiectivele declarate ale acestei campanii: cresterea notorietatii Universitatii Europene Dragan in randul potentialilor candidati la studentie (tinerii de 17-20 ani din Banat) si stimularea unui numar cat mai mare de absolventi de liceu sa se inscrie la aceasta Universitate in 2005", Valentin Stoenescu, Senior Account Manager. "Am pornit in acest proiect cu o mare cantitate de entuziasm, mai mare decat doza obisnuita. Si asta pentru ca am participat la realizarea unei campanii fara precedent ca idee, ca amploare, ca misiune."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related