Dan Moldovan s-a stins din viata

Agentia Propaganda anunta disparitia fulgeratoare a directorului de creatie Dan Moldovan (Pilu) si este alaturi de familia greu incercata. Pentru colegi si familie, dar si pentru toti ceilalti care l-au cunoscut, l-au apreciat si l-au iubit aceasta pierdere nu poate fi descrisa in cuvinte.

Amintirea lui va ramane alaturi de noi pentru a ne lumina si pentru a ne face sa fim mai buni si mai curati, asa cum a fost Pilu mereu.

Prietenii si toti cei care vor sa fie alaturi de familie in aceste clipe pot trimite gandurile si mesajele pe adresa sa de mail: dan@propaganda.ro;

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune


Comentarii

Korosy Claudiu
acum 11 ani
Azi a plecat dintre noi unul dintre cei pe care eu i-am considerat unul dintre cei mai buni art-directori pe care i-am intalnit , cunoscut si am lucrat alaturi. Imi doresc ca publicitatea romaneasca sa aibe mult mai multi oameni asemeni lui Pilu. A fost, este un model pentru ce inseamna dedicatie, pasiune, calitate si creativitate. Fara ai fi un apropiat, Pilu mi-a aratat drumul prin propriul lui exemplu. Mi-as fi dorit sa fac parte candva din echipa lui, mi-am dorit sa invat meseria ca de la un profesionist desavarsit. Prea multe cuvinte si mai multe regrete. O zi mult prea trista pentru a te bucura de ea...
madgrandma madgrandma
acum 11 ani
"De ce nu mor miseii, daca mor cei buni?" ...ar intreba Cosbuc si, cu nespus regret, intreb si eu. Publicitatea romaneasca a pierdut un creativ exceptional! ....incredibil!!!!!!
Comma Adi
acum 11 ani
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i redea linistea si pacea pe care o merita!
Cristian Ungur
acum 11 ani
Condoleante familiei.
Korosy Claudiu
acum 11 ani
Un spot facut de EL m-a marcat pentru totdeauna. Aceasta este pentru mine indemnul lui pentru orice om din publicitate. De multe ori imi imaginez ca imi zice in ureche " STAI. Dar mergi mai departe!". Asta ma face sa merg mai departe, sa visez mai departe. http://www.youtube.com/watch?v=DTCZZnFO0AI
asd asdf
acum 11 ani
"Ce o sa faci dupa ce termini cu publicitatea?" - Imagoo

"O sa ma culc si o sa dorm mult." - Pilu

http://www.imagoo.nu/made-in-advertising/

"Made in advertising" - ce titlu inspirat

O sa fim atat de tristi ca nu te vom putea trezi sa-ti dam vesti bune, Pilu. Dormi in pace.

angy _13
acum 11 ani
Condoleante familiei
l e
acum 11 ani
viata e pe viata si pe moarte

din pacate moartea castiga intotdeauna

din pacate pleaca cei mai buni

primii

oricum, ne vom vedea cu totii dincolo

aici ai creat mult

nu destul

opera e neterminata

niciodata nu e

restul e durere

adu-i apa la copil

condoleante

Radu Bogdan Boeru
acum 11 ani
si acum imi pare rau. Un om bun, un creativ de exceptie si unul dintre putinii care au inteles cu ce se mananca publicitatea. Condoleante familiei si un indemn: Suntem putini, deci sa ne cunoastem mai bine!
Oana Bucataru
acum 11 ani
Din pacate, doar in mom de criza, realizam ca suntem trecatori prin aceasta lume.Nu pretuim fiecare clipa, nu traim cu maxima intensitate.Nu stim sa iubim lumea si pe noi si ne aducem aminte de acest lucru doar atunci cand pierdem pe cineva drag, doar atunci cand constientizam ca toate au un final, chiar si noi!Pentru pilu..si pentru exemplul care a fost!!

Oana BRelated