Propaganda va relansa Azuga ca marca nationala de bere

Agentia Propaganda a castigat pitch-ul organizat de compania Bere Azuga pentru o campanie de comunicare ce va marca relansarea pe piata locala a uneia dintre cele mai cunoscute marci romanesti. Bere Azuga este unul dintre cei mai importanti producatori independenti de bere din Romania cu o traditie de 130 de ani pe piata locala. Propaganda va asigura pana la finalul anului viitor servicii full service - consultanta si strategie, suport client service, creatie, media planning & buying, productie pentru Bere Azuga. Suportul de BTL si PR vor fi asigurate prin intermediul agentiei Eye PR.

Primul obiectiv al agentiei Propaganda pentru noul sau client este realizarea unei campanii de imagine care va marca relansarea Azuga ca marca nationala de bere cu prezenta si distributie pe intreg teritoriul Romaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

gheorghe nitulica
acum 16 ani
o ce buna e , berea de azuga,sa beai .1+2=?si o beai cu placere,,
Florin Andrei
acum 13 ani
Azuga Excelsior aia la 2 L era cea mai buna bere care am baut-o vre-o data!Pacat ca nu se mai gaseste!


Branded


Related