Propaganda castiga recunoasterea juriului international de la AdPrint

Agentia Propaganda a pus serios umarul la integrarea europeana a printului local si la cea mai buna performanta a Romaniei la AdPrint, dupa ce festivalul si-a deschis portile tuturor agentiilor din Europa. Cu doua trofee si o nominalizare la cel mai bun print dintre cele 330 lucrari din competitie, Propaganda a castigat recunoasterea prestigiosului juriu international.

Ca o dovada in acest sens, valoarea printului pentru Aspacardin a determinat juriul sa acorde, in premiera la AdPrint, un premiu special - "Best use of media". Aceeasi lucrare pentru clientul Terapia Ranbaxy a obtinut un Inger la categoria "Health / pharmaceutical products" si o nominalizare la "Best Print".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related