Prima provocare majora de branding a agentiei Propaganda - relansarea Napolact

Pe o piata a produselor lactate din ce in ce mai competitiva, in care armele variaza de la bacterii probiotice la pozitionari neconventionale, Napolact, una dintre cele mai vechi si consistente marci de lactate romanesti avea nevoie de improspatare la nivelul identitatii vizuale. Pana recent, pozitionarea era construita in mintea tuturor consumatorilor strict pe experienta produsului, fiind bazata in mare parte pe atribute precum gust, calitate, consistenta, etc

Napolact si Propaganda si-au inceput colaborarea in 2005, iar proba acestei colaborari a fost chiar procesul de rebranding, test trecut cu succes. De atunci, proiectele au luat amploare, iar comunicarea s-a inchegat conform planificarii puse la punct de agentie si client, incepand cu procesul de rebranding (logo nou, ambalaje noi), continuand cu o campanie locala de anuntare a noilor ambalaje (POSM-uri, presa, tranzit) si culminand cu spot-ul TV de imagine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related