Ioana Iordache, CEO Leo Burnett Group:"Cresterea din advertising depaseste ceea ce poate oferi resursa umana"

Cofondatoarea grupului de publicitate Leo Burnett explica diferenta dintre ritmul de crestere a pietei de advertising din Romania si numarul redus al oamenilor suficient de pregatiti pentru a sustine cresterea acestuia, in viitorul apropiat. Ioana Iordache, CEO al Leo Burnett, estimeaza ca valoarea pietei de advertising va creste, in 2008, cu 20%, in conditiile in care, pentru anul 2007, a declarat pentru Business Standard o valoare a pietei de 500 milioane de euro.

Care vor fi principalele tendinte pe piata de advertising din Romania in 2008?
Piata va creste in continuare. Suntem in fericita situatie in care, in timp ce aproape tot restul lumii se confrunta cu o perioada de recesiune a industriei de publicitate, noi crestem in toate directiile, clasice si neconventionale. Avem multi jucatori noi, avem categorii in expansiune, categorii care se vor consolida sau specializari care sunt pe panta de crestere exponentiala.
Ne vom lovi insa, in aceasta crestere, de realitatea "trista" a pietei fortei de munca. Cresterea businessului depaseste ceea ce poate oferi resursa umana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related