Saatchi & Saatchi si Raiffeisen Bank reusesc impreuna!

Saatchi&Saatchi a conceput noua campanie de imagine Raiffeisen Bank, sub sloganul "Reusim impreuna!". Banca si agentia au reusit impreuna sa creeze o campanie complexa, cu spot TV, outdoor, presa, internet si mii de materiale de promovare si informare distribuite in toate unitatile Raiffeisen Bank din Bucuresti si din tara.

Saatchi&Saatchi a inceput sa contureze campania inca de la inceputul acestui an, cand Raiffeisen Bank s-a hotarat sa isi revitalizeze imaginea si sa isi redefineasca pozitia pe piata din Romania. Procesul strategic a inceput cu "imersiunea" in informatie: analiza de piata, analiza competitiei, trenduri, comunicare in categorie, cercetari de piata, studii ce exploreaza nevoile si asteptarile oamenilor in legatura cu o banca. Concluzia a fost ca romanii simt nevoia sa aiba un partener in banca lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related