PR-ul va fi unul dintre domeniile cu cea mai importanta dinamica in 2008

Cu o valoare aflata la aproximativ 20 de milioane de euro in 2007, conform estimarilor agentiei 4ACE, piata de PR din Romania, va creste in 2008 cu mai mult de 30%.

Dintre domeniile care vor influenta acesta evolutie, PR-ul Online va creste cu mai mult de 50% in 2008, clientii fiind din ce in ce mai interesati de o prezenta cat mai vizibila in spatiul virtual, prin campanii complexe care sa imbine mijloacele traditionale de transmitere a mesajului cu cele neconventionale oferite de campaniile web.

"Avem deja semnale puternice din partea clientilor agentiei cu privire la implementarea unor campanii complexe de comunicare online in 2008. Companii precum Richter Gedeon, Flamingo International sau Indesit Company au fost deschise in 2007 pentru implementarea unor astfel de solutii, pe langa cele deja clasice de ATL si BTL" declara Elena Olteanu, General Manager 4 ACE-pr&publicity.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related