Patru agentii romanesti au fost premiate la Méribel Ad Festival

Agentiile romanesti McCann Erickson, Leo Burnett, Ogilvy&Mather si Saatchi&Saatchi se afla pe lista castigatorilor Central Europe Cristal Awards, competitia organizata intre 11-16 decembrie in cadrul celei de-a saptea editii a festivalului de publicitate Méribel, se anunta intr-un comunicat de presa.

Campania Sprite (Biciclistul, Parapantistul, Snowboarderul) realizata de McCann Erickson a fost dublu premiata la sectiunea Film Cristal Awards, obtinand distinctia "Film Grand Cristal" si totodata premiul categoriei Food/Beverages, iar campania pentru Politia Romana, conceputa de aceeasi agentie, a fost desemnata cea mai buna in cadrul categoriei "General Interest Campaign".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated