Stefan Iordache este noul presedinte al UAPR

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania si-a prezentat astazi raportul de activitate pe ultimele sase luni, anuntand totodata o noua schimbare in cadrul boardului: Stefan Iordache, membru al boardului UAPR si COO Leo Burnett este, incepand de astazi, noul presedinte interimar al UAPR, preluand stafeta de la Catalina Cernica, Managing Director Graffiti BBDO. Printre punctele de discutie s-au aflat si Salary Survey, AdMarket, Effie si Ad'Or.

Discutia a fost deschisa de Catalina Cernica, cea care a ocupat pana astazi functia de presedinte al UAPR, care a subliniat schimbarea de identitatea vizuala si de denumire a asociatiei care s-a petrecut din dorinta de a da organizatiei o abordare cat mai "romaneasca". Au urmat la prezentare Stefan Iordache, COO Leo Burnett, Adrian Botan, Creative Director Regional McCann Erickson si Adrian Tuluca, Managing Director Propaganda, acestia fiind completati de interventiile lui Peter Jansen, Victor Dobre si Felix Tataru, prezenti in sala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

SectiuneBranded


Related