Scoala IAA - recunoscuta la nivel mondial de IAA Worldwide

Cererea de acreditare, inaintata de IAA Romania catre IAA Educational Programs pentru proiectul numit Scoala IAA de Marketing si Comunicare, a fost aprobata.

In urma analizei dosarului de acreditare pentru IAA School of Marketing & Communication, depus de catre IAA Romania, proiectul Scoala IAA de Marketing si Comunicare a fost acreditat si recunoscut de catre IAA Educational Programs devenind astfel Program Profesional de Instruire Intensiva sub egida IAA Educational Programs.

Discutiile in vederea acreditarii au inceput inca din timpul Summitului European IAA, ce a avut loc anul acesta la Bucuresti, si au fost purtate de un colectiv format din Afrodita Blasius, Cristina Gheorghe si Dan Petre pe de o parte, si John Holmes - IAA Educational Programs Director pe cealalta parte. Demersul a constat in monitorizarea si prezentarea detaliata a activitatilor Scolii, de la inceputuri pana in momentul de fata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related