LOWE CONDAMNA "CONDAMNAREA FARA JUDECATA"

86,8 % din populatia urbana a Romaniei a vazut in medie de 11 ori campania "Discriminarea ucide vise", semnata Lowe si derulata cu ajutorul Initiative
Efortul agentiilor Lowe si Initiative pentru crearea, respectiv difuzarea campaniei sociale "Discriminarea ucide vise" continua in perioada februarie - iulie, cand se desfasoara a doua etapa de comunicare.
Initiata de Unicef, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului si Centrul romilor pentru politici publice Aven Amentza, campania "Discriminarea ucide vise" este un semnal de alarma asupra consecintelor negative pe care le are fenomenul excluderii sociale a copiilor romi.
Prin cele doua spoturi TV, doua spoturi radio si executiile de presa scrisa si panotaj outdoor, aceasta a doua faza a campaniei aduce un mesaj mai dur, mai direct.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related