Saatchi & Saatchi este noua agenție de comunicare a Unibet

Saatchi & Saatchi este noua agenție de comunicare a Unibet

Agenția de comunicare integrată full service, Saatchi & Saatchi, anunță parteneriatul cu Unibet, stabilit în urma unui pitch câștigat în luna august a acestui an, și lansarea primei campanii de comunicare dezvoltate pentru acesta.

Astfel, cu o strategie solidă, idei originale și o echipă de profesioniști implicați și foarte creativi, agenția a câștigat în portofoliul său unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online din Europa.

Ideea din spatele primei campanii de comunicare semnate de Saatchi & Saatchi pentru Unibet – CELEBRATE! – a pornit de la răspunsul la o întrebare foarte simplă: Ce fac jucătorii de fotbal atunci când marchează? Se bucură, desigur. Fie că dansează, aleargă sau se îmbrățișează, aceștia își manifestă bucuria în stilul lor, un stil unic în care sărbătoresc acel moment care le aduce, lor și suporterilor, atât de multă bucurie. Astfel, s-a născut o campanie despre sentimentul pe care îl simt câștigătorii. Despre acele momente de victorie care declanșează în fiecare dintre noi un mod unic prin care ne marcăm reușitele.

Platforma Unibet îți pune la dispoziție cele mai cool tool-uri, cu ajutorul cărora să devii cel mai bun și să te bucuri de cel mai bun joc al tău. Iar atunci când ai tot ce-ți trebuie ca să faci cel mai bun joc, știi că urmează să marchezi momentul și să-l sărbătorești ca un învingător. De aceea, campania noastră este despre și pentru câștigători”, a afirmat Cătălin Bădilă, Copywriter, Saatchi & Saatchi.

Campania pentru Unibet a venit ca un gol marcat în minutul 90. Bucuria, împlinirea și extazul nostru s-au regăsit în vestiare după meci, la Saatchi & Saatchi. Nu a fost nevoie de prelungiri sau de timp suplimentar ca să ne dăm seama că direcția în care vom pasa este una despre câștigători și despre cel mai bun joc al lor”, a adăugat și Cristina Choleva, Art Director, Saatchi & Saatchi.

“Suntem foarte încântați de această campanie pe care o puteți vedea deja atât pe tv, cât și în digital. Campania CELEBRATE se integrează perfect sub noua noastră platformă de comunicare – U & UNIBET, ce își propune să aducă brandul și mai aproape de jucători. U este despre tine, jucătorul care se bazează pe propriul skillset, fie că vorbim despre intuiție, gândire analitică sau viteză de reacție, iar UNIBET, cealaltă jumătate care marchează acest parteneriat, îți oferă toate tool-urile de care ai nevoie să te bucuri de cel mai bun joc al tău. Totodată, ne încântă faptul că marcăm începutul colaborării cu Saatchi & Saatchi printr-o campanie ce se desfășoară cu ocazia celui mai așteptat eveniment din sport: Campionatul Mondial de Fotbal. E un moment ce merită sărbătorit, așa că dincolo de toate acele celebratory moments pe care le vedeți de-a lungul evenimentelor sportive, campania în sine este un celebratory moment pentru UNIBET și Saatchi & Saatchi!”, a declarat Bogdan Sonea, Marketing Manager, Unibet & Vlad Cazino Romania.

“Ceea ce vedeți momentan este doar începutul, pentru că odată cu fluierul de start, ce va deschide oficial campionatul, vom da și noi startul unor noi execuții și surprize de care vă veți putea bucura în digital. Campania surprinde bucuria pură, ce apare de fiecare dată când câștigi – când fie intuiția, fie concentrarea duc la rezultatul pe care ți-l dorești, iar acum nu îți rămâne decât să dai frâu liber emoțiilor și să sărbătorești momentul în stilul tău, indiferent unde te-ai afla. Bucurați-vă de fiecare victorie exact așa cum simțiți! U & UNIBET”, a afirmat si Andreas Nichilciuc, Country Manager, Unibet Romania.

Lansată în luna octombrie, campania CELEBRATE! surprinde într-un mod ingenios entuziasmul resimțit de toți pasionații de sport în preajma unei noi ediții a Campionatului Mondial de Fotbal, dar și ca urmare a reușitelor personale din viața de zi cu zi. 

 

Credits:

Echipa Unibet:
Lucian Prisecaru – General Manager, Unibet & Vlad Cazino Romania
Bogdan Sonea – Marketing Manager, Unibet & Vlad Cazino Romania
Andreas Nichilciuc – Country Manager, Unibet Romania
Camelia Dumitru - Digital Business Development Manager, Unibet & Vlad Cazino Romania

Echipa Saatchi & Saatchi:
Vlad Petre – Managing Director
Bogdan Costin – Creative Director
Laurențiu Semeniuc – Head of Strategy
Teodora Ionică – Group Creative Director
Cătălin Bădilă – Copywriter
Cristina Choleva – Art Director
Mădălina Stoica – Account Director
Monica Grecu – Account Manager
Emanuela Tudorache – Account Manager
Stefania Stancu – Account Executive

Saatchi Creative Hub Bucharest este un ecosistem format din agențiile Saatchi & Saatchi și The Geeks, parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România. Din portofoliul de clienți fac parte PepsiCo (Cheetos, Star), Heineken (Ciuc, Neumarkt), Groupeseb (Tefal, Rowenta, Krups), Profi, Provident, Ferrero, Xella (Ytong, Macon) sau Unibet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related