Saatchi & Saatchi Public Relations porneste la drum pe cont propriu

Saatchi & Saatchi anunta separarea diviziei de Public Relations si infiintarea unei agentii de sine statatoare sub numele de Saatchi & Saatchi Public Relations. Portofoliul de clienti total separat, maturizarea pietei de PR si deschiderea spre spatiul digital, dar si dezvoltarea echipei au facut ca decizia sa fie una necesara si fireasca. Procesul de infiintare al Saatchi & Satchi PR va presupune mai multe etape, primii pasi constand in desprinderea de agentia-mama si afilierea la o retea internationala.

"Ma bucur ca inca una din diviziile noastre porneste la drum pe cont propriu. Incerc acelasi sentiment ca atunci cand iti privesti copilul matur ca se descurca independent de tine. Noua companie aduce un suflu nou atat din punct de vedere al clientilor castigati recent cat si din punct de vedere al consultantilor deosebit de valorosi adaugati echipei" a declarat Radu Florescu, CEO Saatchi & Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related