Ultima inovatie a Coca-Cola - noua sticla de 500ml

Coca-Cola Romania anunta oficial lansarea pe piata romaneasca a noii sticle de Coca-Cola de 500ml. Noua sticla este extrem de practica datorita texturii ambalajului care imbunatateste aderenta. Cu o forma care o face mai usor de manevrat, sticla are un nou design ce o transforma intr-un accesoriu esential pentru imaginea moderna a consumatorului de astazi.

Lansarea noii sticle marcheaza prima schimbare importanta a design-ului sticlei Coca-Cola de 500ml din ultimii 23 de ani. Sticla este ideala pentru persoanele cu un stil de viata activ, mereu in miscare, care simt nevoia de a-si simplifica rutina zilnica. Noua sticla este usor de manuit, usor de deschis si de inchis in orice situatie, fie ca esti la birou, in masina, pe strada sau pe terenul de fotbal. Caracteristicile practice ale sticlei sunt completate de design-ul elegant si fresh, care urmeaza ultimele tendinte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related