Zapp este partener al Internetics

Zapp a decis sa devina partenerul oficial al Internetics 2005. Aceasta hotarare are la baza
interesul comun al Zapp si Internetics de a spirjini comunitatea de antreprenori si a oamenilor de marketing in a-si dezvolta afacerile folosind mediul on line.

Internetics este primul festival romanesc de comunicare digitala care recunoaste excelenta si inovatia in folosirea internet-ului si a noilor tehnologii de comunicare. Tocmai de aceea Zapp crede ca Internetics este spatiul ideal unde, pe langa validarea profesionalismului in piata on line romaneasca, se poate determina o intelegere adanca a mediului si posibilitatilor de comunicare virtuala.
In ziua de 23 iunie, in cadrul Internetics, Zapp va prezenta conferinta "Cum sa iti transformi site-ul intr-un instrument de marketing eficient".
"Din pacate, pe piata romaneasca, internet-ul este inca privit ca un mediu de comunicare aditional", afirma Robert Redeleanu, Head of Marketing Communications al Zapp. "Vrem sa facem astfel incat internet-ul sa fie perceput ca un mediu de comunicare complementar. Acesta este si unul dintre motive pentru care sprijinim Internetics. Vrem sa le demonstram oamenilor de business si de marketing ca publicitatea prin intermediul internet-ului este cel putin la fel de importanta ca publicitatea prin intermediul altor media."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related