MV.com-MAXI, mobilitate si eficienta pentru UltraPro

UltraPro Computers, una dintre cele mai mari companii din Romania pe partea de retail specializat in domeniul IT, surprinde placut bucurestenii cu o oferta extraordinara in preajma sarbatorilor de Paste.

Intre mediile de comunicare folosite s-a numarat si outdoor-ul mobil de tip MV.com-MAXI furnizat de compania specilizata Motion Vision Communication. Din punct de vedere al outdoor-ului mobil cu sonorizare, campania a vizat zonele importante din Bucuresti, prin prisma traficului auto si pietonal.

Asa cum declara Andreea Pali, General Manager Motion Vision Communication, "UltraPro Computers a reusit in mod remarcabil sa "compuna" o oferta atat de avantajoasa pentru publicul activ, tanar, interesat sa tina pasul cu tehnologia IT. Ne-a revenit noua sansa si totodata raspunderea sa o comunicam bucurestenilor, cat mai tintit, directionat si in acelasi timp pitoresc."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related