Advertising-ul romanesc se imbogateste cu un strop de magie

Sub sloganul "Professional Hocus-Pocus" si numele "Godmother", peste week-end, Speed Promotion s-a transformat in cea mai noua agentie innovative de pe piata autohtona.

Serviciile pe care le ofera Godmother sunt creatie, activari & events si productie neconventionala, oferind solutii "out of the box" si chiar inovative in cel mai pur sens al cuvantului.

Godmother isi incepe activitatea avand deja un portofoliu de clienti noi, castigati in urma unor pitch-uri importante, precum: Agip, Stenyon sau COS, dar si cu o parte din clientii cu traditie ai Speed Promotion precum: Forever Living Products, Energy Holding, Midocar, Agricover sau Depozitul de Papetarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Suntem BTL din cap pana-n picioare. Suntem BTL pana la ultimul por si suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.   Putem adauga un plus digital oricarei activari in-store, oricarei promotii, oricarei lansari de... vezi detalii »

SectiuneRelated