LaserMaxx a gazduit a II-a editie a Cupei Presei la laser tag

Duminica, 20 aprilie, jurnalistii au renuntat la condei si s-au intrecut in manuirea armelor laser, in cadrul unui eveniment organizat de LaserMaxx Romania special pentru ei - Cupa Presei la laser tag.

Aflata la cea de-a doua editie, Cupa Presei la laser tag isi propune sa devina o traditie anuala, reunind nume sonore din mass-media romaneasca. In acest an marele trofeu a fost disputat de 11 echipe, formate din reprezentanti ai Cariere, Europa FM&Radio Guerilla, IQads, 24-FUN, Catavencu, FreeStyle, Gazeta Sporturilor, Metropotam, Sapte Seri, Click!&Adevarul, Wall-Street.

Participantii au dat dovada de multa initiativa si fair-play si s-au distrat pe cinste, atat in arena de laser tag, cat si la masa de fusbal sau darts - al doilea camp de lupta.

La sfarsitul competitiei, clasamentul era clar; ocupantii locului intai au fost Click!&Adevarul, urmati de Catavencu pe locul doi si Europa FM si Radio Guerilla pe locul trei. Cu toate ca prima pozitie a fost adjudecata de o echipa nou intrata in competitia pentru Cupa Presei la laser tag, jumatate dintre concurenti au fost prezenti pentru al doilea an consecutiv la acest eveniment - prilej de distractie si de "duel" cu colegii de breasla intr-un mediu informal si relaxant, fara deadline-uri si stiri fierbinti care trebuie trimise pana la inchiderea editiei.

Cunoscut pentru evenimentele neconventionale pe care le organizeaza, LaserMaxx Romania pregateste pentru luna mai o noua competitie de laser tag, adresata de aceasta data presei IT&C.

Laser tag-ul este un joc indoor de echipa, desfasurat intr-un decor fantezist, de film SF, in care muzica ritmata, fumul si munitia laser creeaza o atmosfera unica si captivanta. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta conectate wireless la un software de monitorizare. Intre partidele de laser tag, barul ofera si posibilitatea de a juca fusbal si darts, asa ca mai mult ca sigur veti gasi la LaserMaxx ceva care sa vi se potriveasca.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related