Media Investment concureaza metroul cu un Peugeot

Media Investment, o companie membra The Group, promoveaza un concurent pentru aglomeratul metrou bucurestean, chiar in statia Unirii 2. Parte a unui proiect special, agentia a adus un Peugeot 206 Sedan in statia de metrou pentru a prezenta calatorilor o alternativa la aglomeratie, trasee fixe si intarzieri.

Actiunea doreste sa promoveze modelul 206 Sedan al producatorului francez de automobile Peugeot si sa creasca vanzarile acestuia. Solutia inovativa aleasa de Media Investment a fost de a duce masina in mijlocul potentialilor cumparatori, persoane dinamice dar care, neavand masina, folosesc mijloacele de transport in comun pentru a se deplasa. Si unde in alta parte ar avea cele mai mari sanse de a ajunge la target proiectul, decat in una dintre cele mai aglomerate statii de metrou, acolo unde mii de calatori asteapta zilnic metroul sau alearga pentru a-l prinde pe urmatorul?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related