Marian Enache este noul Creative Director la Brandstalk

Agentia de creatie Brandstalk, membra The Group, anunta numirea lui Marian Enache in functia de Creative Director. Cu o experienta de noua ani in publicitate, Marian s-a alaturat echipei Brandstalk in martie 2007 ca Senior Copywriter. In anul care s-a scurs, el a reprezentat in cadrul agentiei un spirit inovator, cu o abordare proaspata pentru fiecare proiect al agentiei, lucru care l-a recomandat pentru provocarea pe care pozitia de director de creatie o reprezinta.

Principalul obiectiv al lui Marian pentru anul 2008 este consolidarea departamentului de creatie al Brandstalk. De asemenea, noul director de creatie doreste sa dezvolte un sistem de evaluare interna a campaniilor realizate de Brandstalk, care sa permita o filtrare a rezultatelor in avantajul clientului, dar si al agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related