Marian Enache este noul Creative Director la Brandstalk

Agentia de creatie Brandstalk, membra The Group, anunta numirea lui Marian Enache in functia de Creative Director. Cu o experienta de noua ani in publicitate, Marian s-a alaturat echipei Brandstalk in martie 2007 ca Senior Copywriter. In anul care s-a scurs, el a reprezentat in cadrul agentiei un spirit inovator, cu o abordare proaspata pentru fiecare proiect al agentiei, lucru care l-a recomandat pentru provocarea pe care pozitia de director de creatie o reprezinta.

Principalul obiectiv al lui Marian pentru anul 2008 este consolidarea departamentului de creatie al Brandstalk. De asemenea, noul director de creatie doreste sa dezvolte un sistem de evaluare interna a campaniilor realizate de Brandstalk, care sa permita o filtrare a rezultatelor in avantajul clientului, dar si al agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related