The Practice - construieste impreuna cu Immo Industry Group

Agentia de relatii publice THE PRACTICE - part of Publicis Consultants | Worldwide a devenit agentia de PR pentru Romania a Immo Industry Group (IIG), lider pan-european in dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale personalizate. Selectia agentiei s-a facut printr-o licitatie organizata de IIG la care au participat mai multe agentii de PR.

IIG si-a construit o reputatie solida de lider pan-european in dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale inteligente, personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor, fie ca este vorba despre proiecte de sine statatoare, sau de proiecte realizate in parcuri industriale. IIG ofera consultanta in ceea ce priveste optimizarea procesului logistic si industrial si se ocupa de managementul cladirilor pe care le dezvolta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune

DictionarRelated