Testul de Afacerezã se pregateste pentru Turneul Final

In timpul EURO 2008, The Money Channel incepe Turneul final al "Testului de afacerezã". Primii 16 castigãtori ai "Testului de afacerezã" au participat aseara, alaturi de Sorin Freciu, la extragerea grupelor, pe modelul Campionatului European de Fotbal.

Turneul Final de Afacereza este un proiect special The Money Channel care urmeaza pas cu pas modelul Campionatului European de Fotbal, cu toate fazele: grupe, sferturi, semifinala si finala. Fiecare concurent selectionat va reprezenta o echipa nationala participanta la EURO 2008, purtand un tricou in culorile tarii respective. In faza " grupelor", "meciurile" vor avea 12 minute, iar concurentii vor avea de raspuns unor intrebari din domeniul economic si sportiv, urmand ca in fazele urmatoare sa se califice cate doi in fiecare grupa, pe criterii eliminatorii pana la semifinala si finala cand va fi cunoscut "campionul european" la afacereza. Acesta va primi un premiu in valoare de 2000 de euro. Urmatorii trei clasati vor fi si ei recompensati cu premii in bani, de la 1500 pana la 500 de euro, in functie de ordinea finala. De asemenea, acela care, in urma tragerii la sorti, a ales echipa ce va castiga campionatul va primi 500 de euro.
Valoarea totala a premiilor puse in joc la Turneul Final de Afacereza este de 5000 de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related