JWT Mumbai, primul castigator al Festivalului de la Cannes

Primul premiu la Festivalul International de Advertising de la Cannes s-a adjudecat ieri noapte agentiei JWT Mumbai, din India. Potrivit Advertising Age, premiul Direct Grand Prix a fost castigat pentru campania nationala "Lead India", demarata pentru clientul Benett Coleman and CO, proprietarul Times India. "Lead India" este o campanie realizata pentru identificarea si constientizarea unor noi modele de leaderi si leadership politic pentru India.

Campania a inceput din 1 ianuarie 2007 cu un print in ziarul Times India si s-a dezvoltat, mai apoi, ca o campanie de direct marketing. Pe platforma www.lead.timesofindia.com, "Lead India" a pus indienilor intrebarea daca sunt multumiti cu faptul ca tara lor este adesea identificata cu "o potentiala superputere" sau cu "un tigru adormit". Feed-back-ul publicului a fost impresionant: 1.3 milioane de vizualizari pe platforma virtuala si peste 1 milion de download-uri ale clipurilor lansate de campanie pe Youtube.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related