Grand Prix-uri la Cannes Lions 2014: Press, Cyber, Radio, Design, Product Design

Grand Prix-uri la Cannes Lions 2014: Press, Cyber, Radio, Design, Product Design

“Sorry, I spent it on myself”, campania de Craciun lansata de Harvey Nichols alaturi de Adam & Eve DDB London, castiga al doilea Grand Prix din competitia Cannes Lions 2014, la categoria Press, dupa ce luni a luat Grand Prix-ul la Promo & Activation. Creatiile “Christmas lunch”, “Gravel”, “Wire Wool”, “Toothbrush” si “Sink plug” au completat campania retailerului in care isi incuraja clientii ca de sarbatori sa se gandeasca intai la ei si abia apoi la cei dragi.

La categoria Cyber Lions au fost acordate 3 trofee Grand Prix in cadrul galei de premiere de miercuri:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related