Millennium Bank demareaza o noua campanie publicitara, dedicata cardurilor de credit

Millennium Bank, unul dintre cei mai importanti investitori pe piata bancara din Romania, anunta demararea campaniei publicitare pentru promovarea cardurilor de credit Visa Clasic si Visa Gold. Campania media se va desfasura intre 16 iunie si 13 iulie 2008, pe toate tipurile de canale: TV, online, presa scrisa si outdoor.

Conceptul creativ al campaniei este unul simplu si original si se concentreaza pe ideea umanizarii relatiei dintre consumatori si obiectele pe care acestia le cumpara prin intermediul cardurilor de credit de la Millennium Bank. Campania publicitara este axata pe oferta speciala pe care Millennium Bank o propune atat clientilor care decid sa achizitioneze carduri de credit in perioada campaniei cat si celor care detin deja un card de credit Millennium.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related