Initiative si Millennium Bank lanseaza prima campanie bancara concertata in Blogosfera

Noua campanie de comunicare lansata de Millennium Bank pentru promovarea creditelor ipotecare si a celor de nevoi personale cu ipoteca este prima din industria bancara, care plaseaza blogurile si site-ul de networking profesional Linkedin.com ca suporturi principale in mix-ul de media. Agentia Initiative Media a fost responsabila de implementarea acestei campanii, ce urmeaza sa fie vizibila timp de 6 saptamani.

"Planul de media a fost structurat atat dupa criterii cantitative (numar de vizitatori), cat si calitative (notorietatea blogurilor si structura demografica a vizitatorilor acestora). Studiile atestau deja o crestere incredibila a internetului, atat in ceea ce priveste volumul, cat si credibilitatea sa. A fost nevoie de putin curaj si de un client vizionar si iata ca lucrurile s-au intamplat! Avem deja rezultate preliminare ale campaniei si va pot spune ca ea este un succes!" declara Iuliana Stere - New Media Manager Initiative Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related